Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğrencileri Borsamızı ziyaret ettiler…
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomi Bölümü son sınıf öğrencileri, Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK Başkanlığında 23.12.2019 Pazartesi günü saat 10:00’da Borsamızı ziyaret ettiler.
İlk olarak Elektronik Satış Salonumuzda incelemelerde bulunup bir süre satış seansını da izleyen Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri daha sonra Meclis Toplantı Salonunda Borsamızın faaliyetleri konusunda Genel Sekreterimiz Sn. R.Kayhan ÜNAL tarafından gerek Elektronik Satış Salonu işlemleri gerekse Lisanslı Depoculuk, Aracılık Hizmetleri ve Borsa Polatlı Laboratuvar Hizmetleri A.Ş’nin faaliyetleri konusunda bilgilendirildi.
Borsamızdaki görüşmelere müteakip PTB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’ye geçen öğrencilere burada da Şube Müdürümüz Mustafa BAHAR tarafından lisanslı depoculuk iş ve işlemleri konusunda detaylı bilgiler verildi.
Diğer Yazılar
TMO, WEB TABANLI “ELÜS SATIŞLARI” PLATFORMU ÜZERİNDEN SATIŞLARA BAŞLIYOR…
TMO Genel Müdürlüğü tarafından Elektronik Ürün Senetli (ELÜS) stoklarının şartlı satış işleminin gerçekleştirilebilmesi amacıyla web tabanlı “ELÜS SATIŞLARI” platformu oluşturulmuştur. Oluşturulan web tabanlı platform üzerindeki ikinci satışlar 05-08 Şubat 2019
Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…
Polatlı Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu Toplantısı Başkanımız Sn Yahya TOPLU’nun Başkanlığında 18.08.2022 Perşembe günü saat 16:00’da Borsamızın Toplantı Salonunda yapıldı.
Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Toplantısı “Video Konferans Yöntemi” ile Gerçekleştirildi…
Şirketimiz, Anadolu Aracılık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı Sn. Ali TÜRKOĞLU’nun Başkanlığında 14.04.2020 Salı günü saat 11:00’da “Video Konferansı Yöntemi” ile yapıldı.