ARAÇ SATIŞ İLANI
Polatlı Ticaret Borsası hizmetlerinde kullanılan 1 adet Mercedes Vito araç, Kapalı Teklif Alma Usulü ile satılacaktır.
SATILACAK ARACA İLİŞKİN BİLGİLER
SIRA NO | MARKASI | PLAKA NUMARASI | MODELİ |
1 | MERCEDES VİTO | 06 PMB 63 | 2005 |
Araç, Polatlı Ticaret Borsası personeli eşliğinde, Oto Ekspertiz Raporu ile birlikte Polatlı Ticaret Borsası “Oto Garaj”ında görülüp, incelenebilecektir. Aracı gören ve inceleyen istekli tarafından “Araç Görme ve İnceleme Belgesi”ni imzalanacaktır.
SATIŞLA İLGİLİ ŞARTLAR
Teklif verecek kişi ve kuruluşlar, teklif vereceği her bir araç için 10.000,00 TL (OnBin TL.) teminat verecektir.
- Nakit teminatlar, Polatlı Ticaret Borsası’nın Türkiye Halk Bankası Polatlı Şubesi nezdindeki IBAN : TR06 0001 2009 2070 0016 0000 84 hesabına, gerekli açıklama yapılarak yatırılacaktır.
- Yazılı olarak hazırlanacak teklif mektubunda; verilen teklif fiyatının rakam ve yazı ile gösterilmiş tutarı, teklifin asgari 30 (Otuz) gün geçerli olduğu, ilandaki satış şartlarının kabul edildiği, teklif sahibinin “Adı ve Soyadı, Varsa Unvan ve Kaşesi, İmzası ve Tarihi” yer alacaktır. Bu şekilde hazırlanmış olan teklif mektubuna teminatın yatırıldığına ilişkin belge eklenerek kapalı zarf içerisinde en geç 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 30’a kadar Polatlı Ticaret Borsası Genel Sekreterliği’ne teslim edilecektir.
- Araç satışından doğacak her türlü masraf (2022 yılı vergisi, sigorta vb.) alıcı tarafından karşılanacaktır. Polatlı Ticaret Borsası’nın bu konuda bir ödeme yapması söz konusu değildir.
- İhaleyi kazandığı yazılı olarak tebliğ edilen kişi veya kuruluş, tebliğ tarihini takiben en geç 10 (on) iş günü içerisinde teklif ettiği bedeli Polatlı Ticaret Borsası hesabına yatıracaktır. Aksi halde teminatı irat kaydedilerek ihale dışı bırakılacaktır.
- İhaleyi kazanan kişi veya firma, araç bedelini Polatlı Ticaret Borsası hesabına yatırmadan hiçbir satış ve devir işlemi yapılmayacaktır.
- Aracı satın alarak devir ve teslim alan kişi veya kuruluş, devir ve teslim sonrasında herhangi bir kusur, eksiklik, ayıp vb. iddialar ileri sürerek Polatlı Ticaret Borsası’ndan maddi ve manevi bir talepte bulunamayacaktır.
- İhaleye iştirak ederek kazanamamış olan kişi ve kuruluşların teminatları, ihale sürecinin tamamlanmasını müteakip yazılı talepleri üzerine iade edilecektir.
- Usulünce hazırlanmayan ve süresinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.
- Polatlı Ticaret Borsası, Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta, tekliflerin herhangi birini tercih etmekte, yeniden teklif istemekte, uygun gördüğüne ihaleyi vermekte, aracı satmaktan vazgeçmekte, ihale yöntemini değiştirmekte tamamen serbesttir.
- İşbu araç satışından doğacak her türlü ihtilaf, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanun ve Yönetmelikleri kapsamında, tahkim yoluyla, Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre, Polatlı’da çözülecektir.
Bilgi ve Araçları Görmek İçin İrtibat Bilgileri :
İrtibat Kişi : Ümit Yener TOPLU
Telefon : 0.312.625 50 60 – 0.533.659 00 52
İsteklilere saygıyla duyurulur.
Diğer Yazılar
Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Strateji Eylem Planı (2026-2028)
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kayıt Dışı ekonomi ile mücadele için “Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Strateji Eylem Planı 2026 – 2028” hazırlıkları sürmektedir. Kayıt Dışı ekonomi ile mücadele kapsamında varsa “Önerilerinizin”
ARAÇ SATIŞ İLANI
Polatlı Ticaret Borsası hizmetlerinde kullanılan 1 (Bir) adet “Volvo S80 N2 D5 / 6 Otomatik Vites” araç, Kapalı Teklif Alma Usulü ile satılacaktır. İstekliler, ihale ile ilgili şartları, Polatlı Ticaret Borsası’nın web adresindeki (www.polatliborsa.org.tr) “Duyurular” bölümünde
POLATLI TİCARET BORSASI
DUYURU Önümüzdeki günlerde “Türkiye Ürün İhtisas Borsası”nın (TÜRİB) faaliyete geçmesi ile birlikte, Lisanslı Depolara teslim edilen ürünler için oluşturulan “Elektronik Ürün Senedi” (ELÜS) alım- satım işlemleri, sadece TÜRİB bünyesinde