Borsamızın “TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi Denetimi” Yapıldı…

Borsamızın “TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi Denetimi” Yapıldı…

Borsamızın “TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetimi Sistemi Denetimi” 1’nci gözetimi  Baş Tetkikçi Sn. Coşkun YILDIRIM ve Tetkik Görevlisi Sn. Dilara ÖMEROĞLU ile Sn Musa KARAMAN  tarafından  Borsamızın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Ali ŞEREN Başkanlığında 11.01.2022 Salı günü saat 10:00’da gerçekleştirildi.

Diğer Yazılar

Kurumdan Haberler 5 Mayıs 2023

TMO “Hububat Eksperliği Kursuna” katılan kursiyerler Borsamızı Ziyaret etti…

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğü bünyesinde Ankara’da verilmekte olan “Hububat Eksperliği Kursuna” katılan kursiyerler 05.05.2023 tarihinde Borsamızı ziyaret ettiler. TMO Genel Müdürlüğü yöneticileri ve Polatlı Şube Müdürü Sn. Ahmet

Kurumdan Haberler 13 Ekim 2021

Borsamızın Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı…

Polatlı  Ticaret  Borsası’nın Yönetim  Kurulu Toplantısı  Başkanımız  Sn  Yahya TOPLU’nun  Başkanlığında 13.10.2021 Çarşamba günü, saat 16:00’da  Borsamızın  Toplantı  Salonunda  yapıldı.

Kurumdan Haberler 12 Şubat 2024

KKKY-GÜVENLİK SORUMLUSU / YÖNETİCİSİ EĞİTİM PROGRAMI

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün “Kişi Kurum Kuruluş Yetkilisi (KKKY) ve Güvenlik Sorumlularına” yönelik düzenlediği 12.02.2024 tarihinde Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında görevli Polis Başmüfettişlerince verilen KKKY-GÜVENLİK SORUMLUSU/YÖNETİCİSİ EĞİTİM ’ine katılım sağladık.